+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion restaurace U Račáků Recenzje

Ocena hotelu

90%
Znakomicie

by 80 reviews

  • Personel

    93%
  • Czystość

    93%
  • Wyposażenie

    90%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Iveta

para, 14.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Vše odpovídalo tomu jak je penzion propagován na stránkách.Velice hezký přístup majitelů manželů Račákových,kteří dokáží vykouzlit svým milým a ochotným chováním téměř rodinnou atmosféru. Děkujem paní Račákové za výbornou kuchyni,rádi doporučíme ostatním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Líbilo se nám ubytování, možnost odpočinku na zahradě a na terase a příjemný a vstřícný personál. Doporučili jsme tento penzion k pobytu i našim rodinným příslušníkům a známým.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Emil Hažlinský

grupa przyjaciół, 8.7.2017

Žatec Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Ochota personálu, prostředí...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • Skoro Vše

  • Líbilo

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Útulné prostředí.

  • Hučící lednice na pokoji.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Michal Damjanov

para, 30.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 30.9.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marie Mejzlíková

para, 4.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Perfektní strava paní Racakova vaří vynikající jídla .Navíc jsou to moc příjemní lidé a velice ochotní

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.8.2016

Polski

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hanka Homolková

rodzina z małym dzieckiem, 24.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Hejzek

rodzina ze starszym dzieckiem, 18.8.2016

Aš Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • V penzionu se nám moc líbilo. Pokud někdo píše negativní hodnocení tak asi jezdí málo po čechách. U nás jen to nejnej a mužem jen doporučit:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Vladimír

rodzina z małym dzieckiem, 12.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Doporučuji všem,kdo hledá ubytování v blízkosti Lipna a příjemné ubytování za slušnou cenu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Domácký a příjemný přístup personálu,útulné prostředí, krásný zadní trakt s jezírkem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Naděžda

grupa przyjaciół, 30.7.2016

Rýmařov Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Byli jsme spokojeni,vyhovovalo nám klidné rodinné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martin

para, 9.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
40 %
  • Zastaralé vybavení pokojů pensionu. Při objednání polopenze minimální výběr pokrmů. Nefunkční WiFi. Ubytování na začátek července jsem objednával v polovině června, v tuto dobu byl již minimální výběr. V tomto pensionu však bylo i těsně před dobou dovolených volno...záhy jsem pochopil proč.

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Penzion restaurace U Račáků replied to this review.
Velmi děkujeme panu Pernicovi za jeho objektivní zhodnocení, nad kterým se jistě zamyslíme a pokusíme se některé nedostatky odstranit. V některých případech se nám to již podařilo, wi-fi funguje :). Co se vybavení pokoje týče, myslíme si, že je plně funkční a adekvátní ceně za ubytování (stížnost tohoto charakteru je ojedinělá). Dále je třeba si uvědomit, že nejsme několika hvězdičkový hotelový komplex, ale malý rodinný penzion a není v našich silách vařit několik hotových jídel.
Pan Pernica byl během svého pobytu několikrát dotazován na jeho potřeby, ani jednou se však kriticky nevyjádřil. Je to škoda, určitě bychom se pokusili mu pobyt ještě více zpříjemnit. Co nás ale opravdu mrzí, je jedna velká lež, které se pan Pernica dopustil. V době pobytu pana Pernici byl penzion plně obsazen a je tomu tak i nyní.
Přejeme hezký den. Rodina Račákova

Anonim

dorośli, 19.6.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.